Nytt partnerprogram fra AMD

Nytt partnerprogram fra AMD

AMD har lansert et nytt partnerprogram og utvider det eksisterende til å også omfatte distributører.

Etter å ha introdusert sitt Fusion Partner Programme for nøyaktig ett år siden markerer AMD jubileumet ved å utvide programmet til distributørbransjen, med AMD Fusion Partner Programme distributor track, melder Channelpro.co.uk.

Leverandøren har også avduket AMD Rewards Programme, som skaper mersalgs-baserte intensiver for partnere for å drive frem en økning i kanalsalg.

- Vi har investert energi i kanalprogrammet vårt for å gjøre din jobb enklere, uttalte AMDs konsernsjef Dirk Meyer under konferansen Canalys Channels Conference forrige uke.

AMD sier de nå kan motta intensiver, fordeler og support skapt for å hjelpe dem å gi økt verdi til sine partnere. Distributørsatsingen dekker partnere som distribuerer alle AMD-produkter og -segmenter, som CPU, GPU, bruker og server- og arbeidsstasjonsystemer.

En oppriktig Meyer var også ærlig om selskapets kanalresultater så langt.

- For å være ærlig har vi til nå ikke vært særlig flinke til å spre budskapet vårt globalt, uttalte han.

Spark til Intel

Meyer fikk også med et lite spark til konkurrenten Intels dyre tv-reklamer, som AMD-sjefen mener er bortkastede penger.

- Det er åpenbart at annonsering på TV ikke skaper noe behov for å kjøpe Intel-produkter. Merket på mikroprosessoren er ikke akkurat det kunder fokuserer på når de går inn i en databutikk. Vi tror ikke forbrukerbasert reklame er en god investering for selskapet vårt, sa han.

- For oss er det ikke vårt merkes suksess som gjelder, men suksessen til våre kunders merker, som HP og Acer.

Les om:

It Bransjen