Om 40 år kan du kjøpe robotsex

Om 40 år kan du kjøpe robotsex

Forskere mener Tollbugata vil bli tatt over av robotprostituterte.

Glem flyvebilen, ufo-invasjon, den hotteste science fiction-fremtidsvisjonen i disse dager er robot-prostiusjon.

2050

New Zealandske forskere skisserer at fremtidens sexmarked blir dominert av roboter, skriver vår danske søsterpublikasjon Comon.

De spår dette i sin rapport "Robots, Men and Sex Tourism", utgitt i bladet Futures.

Professoren Ian Yeoman, en futurist med interesse for turisme, og kollega Michelle Mars, som er sexolog, jobber begge ved Victoria University i Wellington, og har skapt et fremtidsscenario i den fiksjonære nederlandske sexkluben Yum-Yum, der de skisserer Red Light-district anno 2050.

De ser for seg at sexturister vil reise til Amsterdam og betale opptil 10.000 euro for massasje, lapdance og samleie med en sexrobot i menneskelig skikkelse, hvis utseende naturligvis kan skreddersys til kundens forlystelse.

Trygg sex

Denne sexturismen kan gjøre noe med verste sidene ved dagens prostitusjon, mener forskerne. Kvinnehandel kan minimeres eller fjernes. Risikoen for seksuelt overførbare sykdommer forsvinner.

- Androidene vil være laget av bakterieresistente fibre som kan renses fullstendig for menneskelige kroppsvesker og derfor garantere at det ikke blir overført sykdommer fra kunde til kunde, sier forskerne ifølge Dominion Post.

"Robotsex er mer sikker sex. Den fjerner begrensningene, forholdsreglene og usikkerheten ved vanlig sex," skriver forskerne i rapporten.

De påstår også sexkundene som er gift slipper å ha dårlig utroskap-samvittighet fordi de ikke har hatt sex med en ekte person.

For robotsex er ikke utroskap, eller...? Debatter gjerne temaet under. Ingenting er som litt debatt om etikk, sex og moral i en norsk dataavis på en fredag.

Les om:

It Bransjen