Opprykk for Komplett

Opprykk for Komplett

Anton Hageberg kan glede seg over en butikk som klatrer på Norsk Kundebarometers undersøkelse av kundetilfredshet.

Norsk Kundebarometer er et forskningsprogram som gjennomføres ved Handelshøyskolen BI og baserer seg på en årlig datainnsamling foretatt blant 7800 norske husholdninger.

Med en 7. plass på rankingen ser Komplett ut til å sitte på noen av de mest fornøyde kundene i elektronikkbransjen. Komplett oppnådden en poengsum på 81,4.

I 2010 kom nettbutikken på en ellevte plass.

Mobiloperatøren OneCall topper til sammenligning barometeret med en poengsum på 83,7 poeng.

Bedre resultat enn tidligere

Administrerende direktør i Komplett.no, Anton Hagberg, er stolt av å komme høyt opp i en undersøkelse hvor kundene selv har vurdert butikken.

- Fornøyde kunder er noe vi jobber for hver enste dag. Vi har i flere år ligget høyt på Norsk kundebarometer og i år topper vi tidligere resultater med en flott sjuende plass omgitt av mange, dyktige aktører vi følger fra andre bransjer, sier Anton Hagberg, administrerende direktør i Komplett.no, ifølge en presseuttalelse.

Gir råd og tips

Hagberg forteller at mange er erfarne netthandlere men at det også er mange som vil ha råd og hjelp. Han tror at nettbutikken får økt kundetilfredshet fordi de tar disse kundene på alvor.

- Vi har aktiv kjøpshjelp på telefonen fram til klokken ni alle hverdager. Dette er et av flere tiltak vi har iverksatt for flytte flere handlende kunder fra butikk til nett. Vi har også satset på effektiv og kundevennlig reklamasjonshåndtering hvor vi gir kundene 45 dagers full returrett, sier Hagberg.

Vinneren av kundetilfredsprisen 2011 er mobiloperatøren One Call. De oppnådde en kundetilfredshetsscore på 83,7 poeng av maksimalt 100 oppnåelige poeng. Komplett.no fikk 81,3 poeng.

It Bransjen