Panasonic på forhandlerjakt

Panasonic på forhandlerjakt

Panasonic ønsker å utvide virksomheten og søker flere forhandlere til sine Toughbooks i Norden.

- Alle forhandlere kan søke, men vi vil at de skal ha erfaring med mobile løsninger. Drømmeforhandleren er vant med store store installasjoner, men vi ønsker også å nå forhandlere som jobber i små og mellomstore bedrifter, sier Ulrika Sturk, marketing manager i Panasonic til IT-Bransjen.

Ekstreme miljøer

Panasonic skriver i en pressemelding at de ønsker partnere i Norge, Sverige og Danmark som ønsker å gjøre arbeidsstyrken mer mobil.

Produktene er ideelle for viksomheter som opererer i alle slags vanskelige og ekstreme miljøer.

- Med en markedsandel på 63 prosent i Europa har Toughbook lang erfaring med salg av robuste, mobile bærbare datamaskiner og tavleenheter som omdefinerer måten mobile arbeidere jobber på, sa Stefan Pettersson, nordisk salgssjef for Panasonic Computer til IT-Bransjen i desember.

Partnerportalen

I forbindelse med utvidelsen har Panasonic lansert partnerportalen Engage.

- Partnerportalen er et bra verktøy for alle forhandlere som vil arbeide med Panasonic Toughbook, det gjør det enkelt å få fram informasjon og markedsføringmateriale, sier Ulrika Sturk.

Engage er ment å hjelpe forhandlere og ifølge Panasonic blir de også belønnet gjeonnom portalen.

- På hvilken måte kan portalen belønne arbeiderne?

- Det betyr at når man registrerer en avtale i portalen, så får man poeng utifra hvor stor leveransen er. De poengene kan bygges opp og brukes på ulike vis, forklarer Sturk.

- Gjennom portalen får forhandlerne hjelp med markedsføring og salgsmateriale. Blant annet får de markedsbidrag til markedsføringsaktiviteter og tilgang til demoprodukter. Det finnes også webbaserte presentasjoner slik at forhandlerne kan lære seg mer om produktene og få tilgang til leads, sier hun videre.

Rask veskt

I desember skrev IT-Bransjen om Tech Data som er svært fornøyd med å bli forhandler av produktene.Tech Data ønsket å bli partner fordi Toughbooks har oppnådd gode resultater og fordi de ønsket å introdusere arbeidstilpassede maskiner til nye bransjesektorer.

Panasonic leverer et toughbook-sortiment av mobile pc-er, som omfatter alt fra ekstra robuste notebooks og nettbrett beregnet på industribruk til tynne, men likevel robuste enheter for forretningsvirksomhet.

It Bransjen