Pappa leide snikmorder

Noen foreldre skrur opp til 11 når det dreier seg om barnas nettavhengighet.

Publisert Sist oppdatert

Pappa Fang i Kina var grundig lei av sønnens konstante nettspilling. 23-årige Xiao Feng brukte mesteparten av tiden på nett, fikk dårlige karakterer på skolen og klarte ikke å holde på en jobb.

Mens noen foreldre kanskje ville velge å sette seg ned og snakke med sønnen, eller få profesjonell hjelp, tok Fang ett par skritt lengre, skriver danske Comon.

Ble avhengig

Xiao Feng begynte å spille dataspill på nett mens han gikk på ungdomsskolen, og foreldrene tenkte ikke noe over det, siden han var skoleflink og fikk gode karakterer.

Men etter hvert begynte faren å irritere seg over sønnens nettaktiviteter, særlig da karakterene begynte å dale, og sønnen ikke klarte å holde seg i arbeid.

Da sønnen ikke engang holdt ut tre måneder i et programvarefirma, synes pappa Feng at nok er nok, og bestemte seg for å ta grep.

Det er ikke sikkert hvordan Feng klarte det, men han fant og betalte to spillere i sønnens favoritt-nettspill for å ta jakte på og drepe sønnens karakter.

Ettersom leiemorderne var på et langt høyere erfaringsvinå enn Xiao Fengs karakter, ble han drept på et blunk så snart han viste seg i spillverdenen. Planen var at sønnen skulle gå lei av å spille dersom han ble drept så snart han logget seg på, og få ræva i gir og finne seg en skikkelig jobb.

Halvparten av planen gikk som det skulle, og sønnen gikk fort lei av å bli drept om og om igjen hele tiden.

Snakke sammen

På tross av frustrasjonen, sluttet ikke Xiao Feng å spille. Men han bestemte seg likevel for å snakke med faren.

- Jeg skal spille eller ikke spille, det spiller ingen rolle. Men jeg ser ikke etter jobb - jeg vil ta meg god tid og finne en som passer for meg, skal sønnen ha sagt, Ifølge nettstedet Kotaku .

Pappa Feng ble rørt over sønnens ærlighet, og skal ha sagt at han følte seg lettet.

Det er ikke kjent om pappa Feng tilbakekalte leiemorderne sine etter samtalen eller om sønnen endelig har kommet seg ut i arbeid, men den uortodokse metoden gav jo likevel frukt ettersom far og sønn igjen er på talefot.