Pc-en som gjør deg frisk og glad

Pc-en som gjør deg frisk og glad

MSI vil lage bærbare pc-er som renser lufta rundt deg, og gjør huden din frisk og skinnende.

I en fersk pressemelding fra MSI meldes det at selskapet vil bygge inn avansert luftrensingsteknologi i en rekke av sine kommende bærbare pc-er.

Ifølge MSI er dette et konsept rundt en "grønn pc". Maskinene vil utstyres med en luftrensingsteknologi kalt Anion. Selskapet hevder at de er de første til å bygge inn Anion, som skal rense lufta rundt deg, og fjerne diverse uhumskheter, i bærbare pc-er

Den første maskinen selskapet vil vise frem er MSI PR620 Anion Notebook. Denne skal være den første maskinen som frigjør luftrensende og oppfriskende anioner. Maskinen skal være i stand til å frigjøre 550 000 ioner/cc, og i samme slengen binde skadelig ozon.

MSI hevder at Anion-teknologien kan både fjerne skadelige stoffer og sterilisere lufta rundt deg, blant annet ved å ta kverken på alskens virus og skadelige gasser. Støvproblemer vil tydeligvis også bli en saga blott, da Anion kan binde støv og partikler fra lufta.

Som om ikke det var nok, kan den nye bærbare fjerne uønskede lukter fra lufta, som for eksempel når sidemannen har spist bønner og ertesuppe til middag kvelden i forveien.

Til slutt hevder MSI at du også vil ende opp med friskere hud. Ved å utsondre negativt ladede elektroner som legger seg i de øvre hudlagene stoppes virus som normalt bryter ned og skader hudceller. Dermed loves du frisk og flott hud.

Ikke dårlig til en bærbar å være.

Selve maskinen dette skal bygges inn i sier pressemeldingen fint lite om, men vi håper å få tatt en nærmere titt på det hele når vi besøker MSI under årets CEBIT-messe, neste uke.

It Bransjen