Prisdryss fra HP

Prisdryss fra HP

HP deler ut flere diplomer og hedersbevisninger, deriblant Årets business partner. Årets seier var det det engelske selskapet Omtool som stakk av med.

Hvert år deler HP prisen Årets businesspartner til et selskap de mener fortjener anerkjennelse for sitt arbeid. Årets vinner er Omtool, et engelsk selskap som trakk det lengste strået på bakgrunn av sin salgsstøtte, sitt engasjement og sin teknologi.

Søker god kompetanse

- Vi er helt avhengige av kompetente og verdiskapende partnere for å lykkes i markedet. De er vår viktigste kilde til suksess. Derfor bruker vi mye tid på å styrke samarbeidet med nøkkelpartnere og i fellesskap øke fokus på spennende løsninger, sier Heiko Heilmann, Sales Manager Partner Channel i HP Norge.

Han mener Omtool leverer løsninger det er behov for på det norske markedet.

- Omtools innovative løsninger hjelper kundene med å utvide virksomheten og de oppnår større effektivitet, reduksjon av kostnader og forbedring av sikkerhet og samsvar. Vi gratulerer Omtool med denne velfortjente anerkjennelsen, sier Heilmann.

Flere kåringer

HP delte også ut diplomer til andre samarbeidspartnere. Capella Technologies fikk diplom for Outstandig Technical Innovation, Troy Group fikk diplom for Sales Engagement og Pharos mottok diplom for Outstanding Technical Collaboration.

- Strategisk partnerskap med selskaper som streber etter å levere betydelige og målbare resultater på vegne av HPs globale kunder er stadig viktigere for oss, avslutter Heilmann i pressemeldingen.

Les om:

It Bransjen