Prøv ukens quiz - vinn antivirus

Prøv ukens quiz - vinn antivirus

Klarer du helgens nyhetsquiz? Da kan du stikke av med premie!

Ny uke, nye muligheter. Forrige uke var det Ole André Vabø som vant et års lisens til antiviruspakken NOD 32 fra Eurosecure. Uka før det: Martinus Karlsen. I tidligere uker har vi også delt ut en hel del Ipod.

Neste uke kan det bli deg som stikker av med antivirus fra Eurosecure - du vil jo ikke at pc-en skal få virus nå som sommeren nærmer seg! Hva er haken? Enkelt: Du må svare riktig på fem spørsmål om denne ukens it-nyhetsbilde.

Argusøyne

Hver helg arrangerer vi nå nyhetsquiz. Har du fulgt med i nyhetsbildet på cw.no er sjansene for seier gode. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på fem spørsmål innen søndag kveld, så er du med i trekningen.

Klarer du quizen, er du med i trekningen av en antiviruspakke, og det kan jo fort bli god start på uka. Eurosecure står bak de mer systemgjerrige variantene som ikke legger beslag på all ram og cpu-kraft, sies det.

Quizen finner du her, vi ønsker lykke til, god helg:)

Rått hjemmekontor

Vinneren annonseres på Facebook og Twitter. Premien sendes i løpet av neste uke, via digital post.

Ikke nok med det - glem ikke å også delta i vår konkurranse «Norges RÅESTE hjemmekontor», der premien er i en helt annen liga, med en verdi på over 250.000 kroner!

Les om:

It Bransjen