Prøv ukens quiz - vinn en Ipod

Prøv ukens quiz - vinn en Ipod

Klarer du ukas nyhetsquiz? Da kan du stikke av med premie!

Ny uke, nye muligheter. Denne uka får du igjen sjansen til å vinne en Ipod Shuffle på 2 GB.

Tidligere har Jan-Ivar Hansen, Espen Hartvigsen, Jan-Erik Sanne og mannen som kaller seg Ottar Tv. R. mottatt hver sin mp3-spiller i posten (Ottars kone kastet seg riktig nok kjapt over mp3-spilleren, sies det, så den ser han neppe igjen).

Blir den neste mp3-spilleren din?

Oppdatering 9/5-2011: OBS! Denne konkurransen er over. Vinner ble Jonas Bye! vi gratulerer!

Argusøyne

Hver helg arrangerer vi nå nyhetsquiz. Har du fulgt med i nyhetsbildet på cw.no er sjansene for seier gode. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på fem spørsmål innen søndag kveld, så er du med i trekningen.

Klarer du quizen, er du med i trekningen av en Ipod Shuffle (2Gb), og det kan jo fort bli god start på uka. Shuffle er en ganske liten sak som passer perfekt i linningen på shortsen i sommerheten.

Quizen finner du her, vi ønsker lykke til, god helg:) Vinneren annonseres på Facebook og Twitter.

Rått hjemmekontor

Fordi vi er så rause og fordi det er mai og pent vær, og ikke minst fordi alle gode ting er tre, legger vi også ved tre minnepinner fra våre kollegaer i PC World i denne helgas premiepott.

Ikke nok med det - glem ikke å delta i vår konkurranse «Norges RÅESTE hjemmekontor», der premien går på et helt annet budsjett. Premien her har verdi på over 250.000 kroner!

Les om:

It Bransjen