Prøv ukens quiz - vinn harddisk!

Prøv ukens quiz - vinn harddisk!

Klarer du helgens nyhetsquiz? Da kan du stikke av med premie!

Ny uke, nye muligheter, etter et beklagelig opphold forrige uke grunnet quizmasters fravær.

Vi har tidligere delt ut flust av Ipods og antiviruslisenser i premier til våre mest nyhetssultne lesere. Denne uken skaper vi ytterligere variasjon i premiebunken ved å sette opp en ekstern harddisk på premielisten!

Intet mindre enn en Lacie USB 3.0-harddisk på 500 gigabyte levert av Teknograd kan bli din om du svarer riktig på fem spørsmål fra denne ukens nyhetsbilde.

Harddisken er «rugged», heter det så fint, så om den faller ned fra stuebordet på nacspielet skal den i utgangspunktet overleve - og størrelsen er ganske nett, i lekker og smekker design fra den skotske prisvinneren Neil Poulton. Sågar følger det med 10 gigabyte lagrig i den store nettskyen i ett år for dine aller beste feriebilder i eska!

Argusøyne

Hver fredag arrangerer vi nyhetsquiz. Har du fulgt med i nyhetsbildet på cw.no er sjansene for seier gode. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på fem spørsmål innen søndag kveld, så er du med i trekningen.

Klarer du quizen, er du med i trekningen av en harddisk, og det kan jo fort bli god start på uka.

QUIZEN FINNER DU HER, vi ønsker lykke til, god helg:)

Rått hjemmekontor

Vinneren annonseres på Facebook og Twitter. Premien sendes i løpet av neste uke, via det norske postvesenet.

Glem heller ikke å delta i konkurransen «Norges RÅESTE hjemmekontor», der premien er i en helt annen liga, med en verdi på over 250.000 kroner! Delkonkurranse to er allerede i gang, så her er det bare å henge seg på!

Vi har i dag plukket ut en vinner fra delkonkurranse #1 - Kristian Fjellhaug får en Cisco Small Business 8 port Switch med Qus (SD100D-08) i posten!

Totalt skal fire delkonkurranser gjennomføres før vi trekker vinneren av Norges RÅESTE hjemmekontor!

Les om:

It Bransjen