Rainbow Six sluppet for iPhone og iPod touch

Rainbow Six sluppet for iPhone og iPod touch

Gameloft lanserer populær, taktisk førstepersonsskyter for opptil ti spillere.

Rainbow Six er en av tidenes mest populære videospillserier, basert på en roman av den amerikanske forfatteren Tom Clancy. Siden 1998 har det blitt sluppet et tyvetalls versjoner av spillet for Windows, Mac, Playstation og Xbox.

Nå melder Gameloft at spillserien også er sluppet for Apples mobile plattform. Tom Clancy’s Rainbow Six: Shadow Vanguard er et taktisk førstepersonskytespill for opptil ti spillere, og det er mulig å spille mot andre både lokalt og online.

LES OGSÅ:

Rått skytespill for iPhone

Spillet er det første Rainbow Six-spillet som er lansert siden 2008, skriver Gameloft i en pressemelding.

I totalt 11 ulike oppdrag skal du bekjempe en velorganisert terroristgruppe. Du må håndtere en gisselsituasjon på en ambassade, et angrep på en oljeplattform og infiltrere en opprørsgruppe i Afrika. Til din rådighet har du mengder av avansert våpen og lyddempere for å ta hånd om terroristene, samt slangekameraer for å spionere rundt hjørnet.

Spillet koster 39 kroner og kan lastes ned fra App Store her.

Systemkravet for Tom Clancy’s Rainbow Six: Shadow Vanguard er en iPhone eller iPod touch med minst 256 megabyte minne. Med andre ord støttes ikke første- og andregenerasjons iPod touch eller iPhone 3G, skriver Macworld Sverige.

Se trailer under.

LES OGSÅ:

Lego-Harry Potter nå på Mac

Les om:

It Bransjen