Razer med tredje generasjon optisk

Razer med tredje generasjon optisk

Den nye Diamondback-musen fra Razer er utstyrt med selskapets hittil mest avanserte infrarøde sensor.

Razer er en av verdens ledende produsenter av mus for gamere, og er kjent for å lage særdeles presise og raske mus. Nå lanserer selskapet en ny versjon av den svært så populære Diamondback-modellen, som har blitt oppgradert med tredje generasjon optisk leser fra Razer.

Navnet på den oppgraderte musen er Diamondback 3G, noe som kan høres ut som en mobiltelefon, men som da er en spillmus utenom det vanlige.

3G-sensoren er selskapets tredje generasjons optiske sensor. Den første kom i 1999 med musen Razer Boomslang, den raskeste og mest presise musen som noen gang var laget.

Den nye sensoren benytter seg av infrarødt lys, og regnes som en av de mest avanserte sensorene for bruk i datamus.

- For aktive spillere kan musen ofte avgjøre om de vinner eller taper. Diamondback-musen har vært et av de viktigste produktene for en hel generasjon av gamere, og nå har vi oppgradert den ytterligere, med raskere fart og større presisjon, sier Robert Krakoff, sjef for Razer, i en pressemelding.

I tillegg til den nye 3G-sensoren er Diamondback 3G blant annet utstyrt med et sklisikkert gummiskall, syv programmerbare knapper, avansert rullehjul, teflonføtter og gullbelagt usb-plugg.

Razer Diamondback 3G er ventet klar for salg tidlig i august, og vil koste 60 dollar i USA.

LES OGSÅ: Razer-mus fra Microsoft

It Bransjen