Restorepoint fra Trygg Data

Restorepoint fra Trygg Data

Trygg Data skal distribuere infrastrukturbackup fra Tadasoft.

Sikkerhetsdistributøren Trygg Data har inngått en avtale med Tadasoft om distribusjon av selskapets Restorepoint-løsninger.

Restorepoint er en komplett løsning for backup av alle systemenheter og infrastrukturenheter i nettverket. Med hjelp av et intuitivt webbasert administrasjonsgrensesnitt kan man ta automatisk backup eller en restore av alle komponenter når man måtte ønske. Restorepoint lager i tillegg en logg for alle endringer. Denne inneholder blant annet hvem som gjorde forandringen, når forandringen ble gjort og resultatet av forandringen.

Tadasoft leverer i dag to appliance-løsninger. Restorepoint RSP er en appliance-løsning som passer de fleste norske bedrifter og som tar automatisk backup på opp til 500 nettverkskomponenter. Restorepoint MSP er på sin side utformet for høykapasitetsbruk og pålitelighet. Den støtter redundant hotswapping av lagring og strømforsyning og er ment for for store virksomheter og tjenestetilbydere med inntil 10 000 enheter.

Restorepoint støtter en rekke leverandører, som blant annet Alcatel, Cisco, NetApp, Nokia, Barracuda Networks, Extreme Network, Foundry Networks, Nortel, F5 Networks, HP, Riverbed, Check Point, Juniper Networks, Watchguard og McAfee.

It Bransjen