Russlands president hermer etter Jens

Russlands president hermer etter Jens

Dmitrij Medvedev har også skaffet seg iPad.

Apples nye iPad ser ut til å være et populært verktøy blant verdens ledere.

For noen uker siden fikk vår egen statsminister Jens Stoltenberg heltestatus blant Apple-fansen da han ble avbildet med sin nye iPad da han satt askefast i New York.

Nå har også den russiske presidenten, som nylig besøkte Norge, også fått øynene opp for det mye omtalte Apple-produktet.

Russiske Lifenews rapporterer at Medvedev i utgangspunktet var skeptisk til iPad, særlig å bruke den som e-bokleser. Men da han fikk låne iPad-en til en av sine rådgivere ble han solgt. Kanskje ble han overbevist av Jens?

iPad-Jens

Statsminister Jens Stoltenberg har fått mye oppmerksomhet i media i både inn- og utland etter sitt iPad-kjøp for snart to uker siden.

- Jeg har hatt veldig glede av å prøve meg på iPad, som er et fantastisk nytt teknologisk virkemiddel, så det gleder jeg meg til å bruke mer, sa statsministeren til TV 2.

Stoltenbergs positive uttalelser har fått mye oppmerksomhet av både pr-eksperter og politikere. Til VG Nett sier Dagfinn Fjelddalen i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese at det er uvurderlig PR for Apple.

- Apple er i en klasse for seg, og dette bidrar til at terskelen for å markere seg i markedet blir enda høyere for andre aktører, sier Dagfinn Fjelddalen til VG Nett.

Les om:

It Bransjen