Samler dealene på samme sted

Samler dealene på samme sted

Mange aktører har satset på tilby såkalte dealer til befolkningen, men Kickback Deals har valgt å samle alle tilbudene på samme sted.

På denne måten slipper kundene å få mail fra flere leverandører i innboksen hver dag.

Groupon er dominant

Etter at Groupon tok Norge med storm i fjor, har aktører som gule sider, deals.no, Superdeal og Oohgle kommet på banen. Totalt har de nå mer enn ti konkurrenter i Norge.

- Groupon dominerer, men konkurransen har i 2011 økt kraftig nå som de store medieaktører Schibsted og Eniro har kommet på banen. Dette øker konkurransen og gir flere gode tilbud, men skaper samtidig behov for en enkel måte å få en god oversikt på. Det får man med Kickback Deals, sier Mats Staugaard, daglig leder i Kickback.no.

Sortert i kategorier

Kickback Deals henter hver dag inn tilbud fra de åtte største «deals»-tjenestene i Norge og sorterer dem etter sted og kategori slik at brukerne kan spesifisere hvilke tilbud som er interressante basert på de stedene eller kategoriene som er valgt.

- Hvis man er medlem av noen av de mange daglige deals-tjenestene i Norge, oppdager man fort at innboksen fylles opp med tilbud som ikke passer, fortsetter Staugaars i pressemeldingen.

Tjenesten krever registrering.

It Bransjen