Se pappa skyte laptop!

Se pappa skyte laptop!

Striden med den opprørske 15-årige datteren fikk en brutal slutt etter en frekk Facebook-oppdatering.

Den 15-årige jenta la ut en melding på Facebook om hvor urettferdig det er å måtte gjøre husarbeid og at foreldrene var kjipe, skriver nettstedet Mashable.

Datteren hadde forsøkt å skjule meldingen fra foreldrene. Pappa Tommy Jordan, som driver sitt eget it-firma, fant den likevel.

Proaktiv oppdragelse

Jordan synes ikke noe særlig om datterens melding, og var heller ikke videre glad over språkbruken hennes.

Han synes det var på tide å lære henne en lekse, og tok med seg en utskrift av meldingen, pc-en til datteren, et videokamera og en Colt .45 ut i hagen.

Han setter seg ned, starter videokameraet og dedikerer opptaket til datteren og vennene hennes, og "foreldre som ikke tror barna deres legger ut sinte meldinger på Facebook".

- Her er .45-en min

- Siden du vil skjule meldingen fra alle, så vil jeg dele den med alle, sier Jordan og leser facebookmeldingen fra datteren høyt.

Jordan går igjennom klagene fra datteren, som han mener er stort sett uberettiget. Så reiser han seg opp fra stolen og peker kameraet mot datterens laptop som ligger på plenen i nærheten.

- Der er laptopen din, sier Jordan.

- Og dette er .45-en min, fortsetter han, retter en pistol mot laptopen og fyrer av.

Pc-en tar 9 utvidende kuler midt i fleisen.

Etter å ha pepret pc-en full av bly setter Jordan seg ned igjen og avslutter opptaket. Videoen blir deretter lagt ut på datterens Facebookvegg til skrekk, advarsel og... oppdragelse.

Se video: Facebook Parenting: For the Troubled Teen

Les om:

It Bransjen