Sharp distribueres fra Sverige

Sharp distribueres fra Sverige

Den svenske distributøren Isolda skal ta seg av distribusjonen av Sharps forbruksmateriell i Norden.

Sharp Electronics Nordic har inngått en distribusjonsavtale med den svenske distributøren Isolda, som overtar ansvar for salget av Sharps forbruksmateriell til alle Sharp Centers og øvrige partnere i Norge, Danmark, Finland og Sverige.

Isolda distribuerer blant annet forbruksmateriell for skrivere og kopimaskiner og omsetter for om lag 670 millioner norske kroner på det nordiske markedet. Avtalen er verdt 81,2 millioner kroner.

Kenth Arkhag, salgs- og markedsdirektør i Sharp, sier i en pressemelding at Sharps forhandlere, selskapets Sharp Center og øvrige nordiske partnere er de store vinnerne som følge av avtalen.

- Samarbeidet med Isolda gir oss direkte kostnadsbesparelser ettersom vi slipper ordrehåndteringen og administrasjonen rundt avtalen, sier han.

Ifølge selskapet vil raskere leveringstider og muligheten for direkteleveranser bidra til at både Sharp Centers og øvrige partnere kan øke servicegraden til sluttkundene.

Gjennom avtalen med Isolda regner Sharp med å effektivisere håndteringen for forhandlerne vesentlig. Den nye avtalen forventes også å bidra til vekst hos forhandlerne, ettersom Isolda kan bistå med konsulenthjelp.

- Vi er svært stolte over samarbeidet med Sharp, der vi kan tilby riktig sortiment med en logistikkløsning som øker Sharps servicegrad til forhandlere og sluttkunder, sier Fredrik Wester, Supply Chain Manager i Isolda.

- Vi ser frem til å hjelpe Sharps forhandlere med å øke lønnsomheten og aktivitetene innen forbruksmateriell, både i Sverige og på det nordiske markedet, sier han.

It Bransjen