SideWinder X8 på vei til butikkene

SideWinder X8 på vei til butikkene

Etter lang ventetid er Microsofts nyeste og heftigste spillmus endelig klar for salg.

For noen uker siden publiserte vi vår test av Microsofts nye Sidewinder-mus, kalt X8. Da hadde vi allerede hatt musen i bruk en stund, og det var, slik vi forsto det, meningen at den skulle være klar for salg like etter vi først mottok den.

Nå melder Microsoft av musen endelig er klar for salg, og på vei til norske butikker. Sendingen med mus er på vei fra Tyskland til norske butikker i skrivende stund, og skal ifølge en pressemelding være å finne i butikkene allerede denne uken.

SideWinder X8 er en trådløs mus spesielt utviklet for spillere. Musen er utstyrt med Microsofts nye BlueTrack-teknologi, som ifølge selskapet skal være mer presist enn både laser og vanlig optisk-teknologi.

Der de fleste trådløse mus tidligere har vært relativt dårlig egnet for bruk til spilling, har Microsoft klart å få til en trådløs overføring som holder seg stabil i selv hektiske situasjoner. Godt hjulpet av meget gode hastighetsinnstillingsmuligheter, utskiftbare museføtter og en genial lader, konstaterte vi at SideWinder X8 var en trådløs spillmus du ikke trenger være redd for å satse på.

Les vår test av SideWinder X8 her.

It Bransjen