The Sims blir film

The Sims blir film

Spillgiganten Electronic Arts har solgt filmrettighetene til tidenes bestselgende spillserie, The Sims, til 20th Century Fox.

Det er det amerikanske bransjebladet Variety som melder at filmselskapet har kjøpt filmrettighetene til den populære spillserien. Electronic Arts har solgt rundt 85 millioner kopier av de forskjellige Sims-spillene, og tjent nærmere 1,6 milliarder dollar.

LES OGSÅ: Naken Sims

Filmselskapet skal etter sigende allerede være i gang med å utarbeide et filmkonsept basert på spillserien. Spillene i The Sims-serien lar spillerne leke dukkestue på dataskjermen, ved å la dem bygge og møblere hus, for så å styre livene til familiene som flytter inn i dem.

Nøyaktig hvordan dette skal kunne oversettes til film uten å bli dørgende kjedelig er ikke godt å si, men det skal bli spennende å se hva 20th Century Fox klarer å få til. Kanskje er de smarte nok til å sette regissør Uwe Boll, mannen bak "spillfilmsuksesser" som Alone in the Dark og House of the Dead, på saken.

Uansett hvor bra eller dårlig filmen blir, er det nok relativt sikkert at det blir mye penger i kassa for filmselskapet. De kan nær sagt ta et hvilket som helst filmkonsept, smøre The Sims på plakaten og se pengene rulle inn. Eller ikke.

Se Uwe Bolls merittliste på IMDB.

Les mer om the Sims på EAs nettsider.

LES OGSÅ: Salget av pc-spill øker

Les om:

It Bransjen