Sjursen røyket fredspipe

Sjursen røyket fredspipe

Stig Sjursen kom frem til et forlik med sin tidligere arbeidsgiver DNS hos byfogden i går etter å ha blitt sparket fra direktørjobben i Norge.

Den europeiske stordistributøren DNS sa opp Sjursen i midten av januar. For Sjursen selv kom dette som lyn fra klar himmel og godtok ikke oppsigelsen. Etter et møte hos byfogden i Oslo i går, sendte DNS ut en pressemelding i dag hvor de beklager måten Sjursen mistet jobben på.

LES OGSÅ: Sparket Sjursen varsler bråk.

”Hvis pressemeldingen på noen måte ble oppfattet som kritikk av Stig Sjursens innsats, var det ikke DNS’ intensjon og vi beklager at noen kunne ha fått dette inntrykket,” skriver selskapet.

De skriver også at de ønsker å vektlegge at Stig Sjursen ikke har gjort noe galt og at han har på alle måter oppnådd imponerende resultater.

Sjursen selv er fornøyd med forliket, som også inkluderer en økonomisk kompensasjon.

- De har strukket seg såpass at jeg føler meg komfortabel med denne minnelige løsningen. Da er saken ute av verden. Vi skilles som venner, sier han.

Han vet ennå ikke hvorfor han måtte gå, men er veldig glad for at DNS går ut offentlig og beklager prosessen.

- Etter at den første saken ble publisert på Computerworld ble jeg nedringt. Det er så mange forhandlere og leverandører som vi er midt i mellom, så det var en stor sak som berørte mange. Det var viktig for meg å få frem at driften er upåvirket og at de ansatte fortsetter som før, sier han.

Sjursen vet ikke helt hva han skal finne på nå, men at han blir i it-bransjen ser han som sannsynlig.

Les om:

It Bransjen