Skal lede Pocketmobile

Skal lede Pocketmobile

Svenske Pocketmobile etablerer seg i Oslo med Gunnar Kvarme som norgessjef.

Det svenske selskapet Pocketmobile Communications, etablerer seg i Oslo. Selskapet leverer kommunikasjonsløsninger for bedrifter med en mobil arbeidsstyrke, som lastebilsjåfører, vektere, serviceteknikere, hjemmesykepleiere og liknende, og står blant annet bak utviklingsplattformen Precom.

Gunnar Kvarme er rekruttert som norgessjef for Pocketmobile. Kvarme har lang erfaring fra it-bransjen, og har blant annet arbeidet som storkundesjef i Microsoft Norge i mange år. Før dette var han direktør for kommunikasjon og nettverk hos SAS Data Norge, og i senere tid har han vært selvstendig næringsdrivende.

- Fra det norske kontoret kan Pocketmobiles fokus på det norske markedet bringes videre til neste nivå – vi kan gi bedre støtte til eksisterende kunder, samtidig som det er lettere å bygge opp nye relasjoner, sier Gunnar Kvarme i en pressemelding.

Pocketmobile hadde i fjor en omsetning på om lag 81 millioner svenske kroner, og konsernet har til sammen 80 medarbeidere Selskapet åpnet tidligere i år også kontor i København.

Har du eller noen andre byttet jobb? Send en epost til IT-Bransjen!

It Bransjen