Slik blir du kvitt U2

Slik blir du kvitt U2

Apple ble nødt til å lage eget verktøy for å bli kvitt uønsket irsk rock.

Apple lanserte nylig nye iPhone 6 og Apple Watch.

Og Apple hadde også en gave til alle iTunes-kunder. Ikke alle satte pris på den...

Under samme event spilte super-gruppen U2. Ikke helt ukjente i Apple-sfæren - frontsanger Bono er personlig venn av Apple-designer Jony Ive, og hadde også et godt lag med Steve Jobs. Apple har tidligere samarbeidet med U2 om en spesiell iPod med alle deres sanger.

Apple elsker musikk, og har for vane å invitere artister tll å fremføre live under events. Men denne gangen hadde Tim Cook en gave til oss alle på kjøpet.

U2 fremførte en sang fra et helt nytt album, og spurte Apple-sjefen om han kunne hjelpe med å få den ut til folk. Jo da, Apple hadde faktisk tenkt å gi den bort som en gave til alle iTunes-kunder. Det er cirka 500 millioner konti.

U2 kom sikkert godt ut av pr-stuntet, og Apple har helt sikkert fått noen nye kunder til å tegne seg gratis til online-butikken. Det passet sikkert fint, nå som selskapet også er i ferd med å rulle ut en betalingsløsning kalt ApplePay.

Det man kanskje ikke hadde regnet med var at mange har sin iPhone på standard-innstillingen til automatisk å laste ned forhåndskjøpt musikk. Og siden albumet Songs of Innocence ble registrert som et slikt så var det mange som fikk seg en liten overraskelse. Ikke alle liker U2, viser det seg, og de med liten plass på mobilen kanskje aller minst.

Så Apple har måttet se seg nødt til å lage et eget verktøy for å hjelpe sine kunder til å få fjernet stadion-rocken på en enkel måte. Er du en av de som kan betakke seg for gammel-rockerne så kan du peke nettleseren din hit . Der kan du lese om trinnene for å få fjernet albumet. Eller du kan gå direkte hit .

Via Apple

It Bransjen