Snart kan du kline over internett

Snart kan du kline over internett

Japanske forskere med ellevill kysseteknologi - en klinemaskin.

Det er snart helg og på tide med litt kos. Har du ingen i nærheten å kysse, så fortvil ikke. Et japansk laboratorium jobber nemlig med å lage en maskin som skal la folk kline, eller tungekysse om det skulle behage mer, over internett.

Dermed er det håp for å tilføre trauste langdistanseforhold en solid vitamininnsprøytning.

Og om du synes personen du etablerte et nettforhold til er dårlig til å kysse, kan du alltids variere. Klinemaskinen skal også kunne ta opp og spille av kyss, så du for eksempel kan kline med Paris Hilton, Shakira, Justin Bieber eller Brad Pitt om disse skulle føle for å legge inn sine kyssemønstre.

- Det kan bli svært så populært om du tilbyr det for dine fans, foreslår Nobuhiro Takahashi fra University of Electro-Communications i Japan.

Foreløpig: Sugerør

Det er dette universitetets Kajimoto-laboratorium som har pønsket frem kyssesystemet.

For øyeblikket er ikke «taktilkommunikasjonssystemet» helt tilsvarende et virkelig kyss mellom to relativt erfarne kyssere. Systemet er til og med kanskje et par hakk under ditt første kyss, kanskje mer som å stikke to sugerør i én milkshake og dele denne.

«Kiss Transmission Device», som de kaller enheten, er nemlig når alt kommer til stykket en person i en ende som med sin munn «kysser» et bøyd sugerør som er koblet til en datamaskin som lagrer informasjon om «kyssemønsteret». Deretter sendes mønsteret til en annen boks som gjentar det samme mønsteret via et annet sugerør i mottakerens munn.

Fremtiden: Troverdige, virtuelle kyss

For tiden består systemet av én pc, men kan også kobles til nettverk og dermed internett, påpeker forskerne. Det er også planer om å forbedre maskinen ytterligere.

- Målet er å oppnå følelsen av å kysse gjennom tosidig kontroll som reproduserer den samme bevegelsen i begge ender, sier Takahashi.

Mer avanserte versjoner av systemet er også tenkt å kunne reprodusere smak, pust og tungefuktighet for å gjøre internettkysset mer troverdig.

- Hvis vi kan gjenskape alt dette, tror jeg det blir en virkelig mektig maskin, mener Takahashi.

Vi får bare håpe verden ikke blir slik den blir forespeilet i filmen Demolition Man fra 1993, der all form for «fysisk interaksjon» er digitalisert på grunn av bakteriefrykt.

Mange på banen

Det er heller ikke første gang Petter Smart-skikkelser kommer opp med snodige kjærlighetsstimulerende systemer. Forloveden til en spillutvikler hos Microsoft kjøpte for eksempel en giftering med USBplugg-mønster til sin fremtidige mann.

Og i februar kom det en heller usexy Valentinesday-applikasjon for Iphone, som blant annet inkluderte berøringsskjerm for vurdering av kysseteknikk. Computerworld har også tidligere omtalt roboten Roxxxy, som både kan snakke om fotball og tilby penetrerende gleder.

Se Diginfos video om klinemaskinen under:

Les om:

It Bransjen