Sonat ansetter nye konsulenter

Sonat ansetter nye konsulenter

Økende etterspørsel gjør at Sonat Consulting ansetter tre nye konsulenter.

Sonat Consulting med base i Bergen har ifølge en pressemelding opplevd økende etterspørsel etter deres tjenester innen it- og forretningsutvikling. Tre nye seniorkonsulenter er ansatt for å møte etterspørselen.

Jan-Terje Sørensen vil jobbe med design og utvikling av front-end og back-end it-løsninger. Han er en allsidig Javascript, Java- og Androidutvikler med erfaring innen objektorientert og funksjonell programmering. Sørensen har i hovedsak jobbet med nettbaserte it-systemer innen fagfelt som bank, finans, forsikring, media og offentlig sektor.

Øyvind Øyen arbeidsområde vil være design og systemutvikling basert på javascript,.net, C# og MS-SQL Server. Han har lang erfaring med utvikling av it-systemer fra bransjer som industri, forsikring, energi og helse, og har i tillegg også erfaring fra roller som prosjektleder, teamleder og arkitekt.

John Sigvald Skauges oppgaver vil være design og systemutvikling basert på Java og Microsoft. Skauge har lang erfaring med utvikling av it-systemer basert på javascript, java og.net teknologi. Dette omfatter både front-end og back-end teknologi. Skauge vil være på plass fra januar neste år og har erfaring fra bransjer som bank, industri og energi.

It-bransjen