Spill Angry Birds i nettleseren

Spill Angry Birds i nettleseren

Spillsuksessen er blitt gratis-modul for Google Chrome.

De flyvende fjærkreene fra spillsuksessen Angry Birds har herjet lenge på mobil og nettbrett. Nå inntar de enda en plattform - nettleseren din.

Google har akkurat åpnet Chrome Web Store, og spillet er tilgjengelig som en egen app i den nye nettbutikken, men alle kan teste nyvinningen på chrome.angrybirds.com.

Kun på Chrome - foreløpig

Også utviklere vil være glade, siden Google kun tar fem prosent av omsetningen fra butikken - i motsetning til Apples 30.

Selve spill-modulen er for det meste bygget i HTML5, noe som i seg selv er et bevis på hva man faktisk kan få til med en moderne nettleser. Dessverre er man fremdeles avhengig av Flash for å kjøre spillet.

Spillet kommer i en SD og en HD-versjon, tilpasset tilgjengelig båndbredde - og kan også spilles i offline-modus når du ikke er koblet til nett.

Canary

I første omgang er spillet gratis, og er til og med tilpasset Chrome-estetikken med egne Chrome-bomber. Og egne Chrome-brett som ikke tidligere er sluppet. Og så heter jo Googles nyeste 'alpha-build' av Chrome passende nok Canary. Så det.

Du kan laste ned Googles Chrome Canary for Mac gratis her.

Du kan laste ned Angry Birds fra Chrome Web Store gratis her.

Les om:

It Bransjen