Spill piano med iPhone

Spill piano med iPhone

UKESLUTT: Rykter, oppdateringer og smånytt fra uka som gikk.

Hver fredag oppsummerer vi uka som har gått i Macworld-verden. Ukas video er hentet fra IDG News Service. Yamaha har utviklet en iPhone-applikasjon for å styre et piano. Med Finger Piano Share kan brukerne spille låter med virtuelle tangenter på en iPhone eller iPod touch. Opptil 10 personer kan spille på et piano samtidig. Se applikasjonen i videoen ovenfor.

Ukas rykter:

Denne uka er det ikke ryktene som har vært i sentrum. Apple har lansert nye produkter - flere av dem har det imidlertid gått spekulasjoner om i ukesvis. Men det har selvsagt ikke vært helt stille. Flere nettsteder melder at Mac OS X 10.6.2 nå har blitt sendt til utviklere, noe som betyr at en oppdatering av Mac OS X trolig snart er på vei.

Ukas oppdateringer:

Nye iMac-er, nye Mac mini-modeller, ny MacBook, ny "magisk" mus, oppdateringer til Airport Extreme og Time Capsule. Nytt design på fjernkontrollen Apple Remote, ny Magsafe-adapter og trådløst tastatur. Var det noe vi glemte da?

Brukere av Final Cut Studio kan dessuten laste ned oppdateringen About Pro Applications Update 2009-01 , som inneholder Final Cut Pro 7.0.1, Motion 4.0.1, Soundtrack Pro 3.0.1, Color 1.5.1 og Compressor 3.5.1.

Ukas tre mest leste på macworld.no:

1. Her er nyhetene fra Apple
Nye Mac-er, mus med multitouch og enda litt til.

2. Kastet ut fra App Store
Apple tok vekk program for å se tv på iPhone. Nå er det på plass igjen.

3. Bli ekspert på Mac
Her er 18 snarveier du bør lære deg først som sist.

God helg!

Les om:

It Bransjen