Spill vekk høstmørket på Warpzone

Spill vekk høstmørket på Warpzone

Warpcrew samler 500 datainteresserte og spilleglade ungdom til lanpartyet Warpzone 25 - The Return i høstferien.

Det blir tidligere mørkt, det er kaldt ute og trær og fluer dør.

Det er, med andre ord, høst. Og dermed også bare et par uker til høstferien, den ferien mellom sommer og jul, hvor det egentlig ikke skjer noe spesielt.

I år kan du i det minste slippe å sitte og spille dataspill alene i den mørke og kalde høstnatta.

Nå er nemlig Warpcrew endelig tilbake med lanpartyet Warpzone etter to års pause.

- Vi kan nå glede våre tidligere deltakere og ønske velkommen til nye ved vårt helt nye hall. Sammen med Randaberg Arena vil vi kunne ta Warpzone til et helt nytt nivå, sier Warpzone-sjef Christer Tysdal.

Årets arrangement avholdes i Randaberg Arena i Rogaland under høstferien i uke 41, fra 8. til 12. oktober, og målet er å samle 500 datainteresserte og spilleglade ungdommer til datafest, konkurranser, underholdning og ikke minst spilling, spilling og mer spilling.

Hallproblemer

Warpzone er et populært arrangement, kanskje særlig blant Rogalendingene selv. Datafesten har tidligere vært arrangert i Stavanger Turnhall, men har vært nødt til å flytte på seg på seg.

Ifølge arrangøren Warpcrew prioriterer ikke Stavanger kommune aktiviterer som dette, og mener den politiske viljen er ganske lav i kommunen når det gjelder støtte til rusfrie arrangementer som ikke innebærer en eller annen form for idrett.

Warpzone ble derfor henvist til lokaler på Metropolis i Stavanger, lokaler som dessverre bare har kapasitet til rundt 100 deltakere, til frustrasjon for arrangør og deltakere som ikke fikk plass.

Nå har Warpcrew fått en avtale med Folkehallene om leie av i Randaberg Arena, og Warpzone 25 er dermed tilbake etter en ufrivillig pause på to år.

- Vi har store planer for å få til ett Warpzone av høy kvalitet etter at vi nå har hatt en kort hviletid i søket av ny lokasjon, sier Tysdal.

Ikke alle liker idrett

Warpzone er et rusfritt arrangement, og er et godt alternativ til datainteressert ungdom som kanskje ikke er spesielt interessert i å drive med idrett.

Istedet konkurreres det på pc-skjermen i populære spill som Battlefield 3, League of Legends, Minecraft, Counterstrike, Starcraft 2 og Trackmania.

Liker du spill, har fri i høstferien og synes det er litt lenge til The Gathering på Hamar kan det være digg å få med seg Warpzone 25 - The Return.

Morro er det, ingen tvil.


Warpzone 25 - The Return

Hva: Dataparty / Lanparty
Hvor: Randaberg Arena
Når: 8. til 12. oktober 2012
Pris: 450 kr (550 kr i døra)
Kapasitet: 500 personer
Hvorfor: Det blir underholdning, storskjerm, konkurranser og ikke minst - spill.

Arrangeres av den frivillige organisasjonen Warpcrew .

Du kan følge Warpzone på Facebook her.


Se video: Allsang på Warpzone 21

It Bransjen