Spillere elsker Conan

Spillere elsker Conan

Funcoms etterlengtede spill Age of Conan får strålende skussmål fra amerikanske spillere.

Tirsdag 20. mai ble Funcoms nye onlinespill Age of Conan gjort tilgjengelig for det amerikanske publikum. Ingen av de virkelig store spillnettstedene har kommet med en offisiell anmeldelse av spillet i skrivende stund, men det har derimot spillerne gjort. Og dommen er klar. Spillerne elsker Age of Conan.

Ifølge statistikk fra nettstedet Gamespot har 53 brukere så langt skrevet egne anmeldelser. Av disse gir nesten halvparten ti av ti mulige poeng. Hele 44 prosent mener at spillet er perfekt. I tillegg gir 30 prosent spillet 9,5 eller 9 poeng.

LES OGSÅ: Fest til ære for Conan

En bruker som har spilt i over 40 timer allerede, gir Age of Conan skussmålet "beste MMO (massively multiplayer online)-spill på mange år, med grafikk, lydeffekter og musikk som ligger lysår foran andre tilsvarende spill". En annen spiller hevder at det ferdige resultatet selv overgår den voldsomme hypen i forkant av lanseringen.

Produktsjef i Funcom Erling Ellingsen har ikke fått med seg statistikken, og blir derfor svært glad når Computerworld opplyser om mottakelsen.

- Det er jo helt fantastisk for oss. Vi er sikre på kvaliteten på spillet, men vi har en ydmyk holdning til dette. Det er morsomt at det harde arbeidet vi har lagt ned lønner seg, kommenterer han.

LES OGSÅ: Conan til unnsetning

Det finnes riktig nok enkelte unntak. Flere klager over problemer med serveren, og gir derfor lavest mulig karakter, mens andre skriver at de hadde forventet seg mer etter alle årene med venting. Dette fører til at spillet foreløpig ligger på en brukerkarakter på 8,6, basert på disse anmeldelsene og 608 stemmer.

Nordmenn kan gjøre seg opp sin egen mening fra og med fredag 23. mai.

Les om:

It Bransjen