Spillere raser mot Funcom

Spillere raser mot Funcom

Funcom må finne seg i stadig flere klager på Age of Conan. Målinger viser at spilletiden har gått drastisk ned i løpet av en måned.

Det norske spillselskapet Funcom får gjennomgå for sitt Age of Conan-spill. Både bloggere og diskusjonsforumdeltakere klager på få spillere, manglende innhold og sviktende tilbakemeldinger, skriver Dagens Næringsliv.

Taster du inn adressene failcom.com eller failcom.net blir du rutet direkte til Age of Conans offisielle nettside. Dette er bare en av spøkene som nå går verden rundt på selskapets bekostning.

LES OGSÅ: Hoppet av Funcom i tide

- Det som er foruroligende er at det virker som det er flere og flere, ikke bare den harde kjernen, som er misfornøyde. Jeg ser det selv i spillet, det forsvinner flere og flere spillere, sier Berit Ellingsen i magasinet Gamereactor til DN.

Samtidig har Funcoms produktsjef Erling Ellingsen etter sigende fått kallenavnet "komiske Erling", etter den irakiske informasjonsministeren.

LES OGSÅ: Halvparten dumper Conan

Funcom selv ønsker ikke å snakke om den negative trenden, men finansdirektør Olav Sandnes påpeker at selskapet først og fremst er opptatt av å levere kvalitet.

- Vi har tidligere guidet markedet om at denne type forum er preget av negativitet. Videreutviklingen av onlinespill fortsetter etter lansering, vi lytter til den bekymring og de innspill som kommer fra spillerne, og vi vil også tilby nytt innhold som spillerne kan se frem til, sier han.

LES OGSÅ: Fest til ære for Conan

Les om:

It Bransjen