Spillmus for hypokondere

Spillmus for hypokondere

Asus har nettopp offentliggjort en mus som blant annet følger med på pulsen din.

Selskapets ferskeste oppfinnelse er Asus Vito W1, en trådløs mus som holder øye på pulsen din. Det er for så vidt ikke direkte uvanlig med forskjellige typer produkter som holder følge med hjertet ditt, som for eksempel treningsklokker og mobiltelefoner, men det er første gang vi har sett en mus som har en slik funksjon innebygd.

Nøyaktig hva slags målgruppe Asus har sett for seg er ikke godt å si. Kanskje er det spillere som blir litt vel stresset i det de løper rundt på den virtuelle slagmarken, eller kanskje er musen tenkt å varsle pc-brukere som irriterer seg over at ting til tider skjer ulidelig tregt, eller ikke i det hele tatt, når de sitter og jobber foran pc-skjermen.

Rent bortsett fra funksjonen for å måle pulsen din, og et lite medfølgende program som gir deg fortløpende oversikt via pc-skjermen, er det fint lite som skiller denne musen fra en hvilken som helst annen trådløs mus. Hastigheten er på kurante 1 200 dpi, noe som normalt sett er godt nok for halvavansert spilling. Ellers er musen utstyrt med fem programerbare knapper og rullehjul.

Asus har enn så lenge ikke kommet med noen informasjon om lanseringsdato for musen, ei heller prisnivå. Når, eller om, den kommer i salg blir det spennende å se hvor hardt blodpumpa egentlig jobber i løpet av en hektisk runde med Battlefield eller Counter Strike.

LES OGSÅ: Vaskbar mus fra Belkin

Les om:

It Bransjen