Spillmus med hukommelse

Spillmus med hukommelse

Logitechs nye spillmus har endret utformingen radikalt og byr på nye, avanserte funksjoner.

G9 Laser Mouse er Logitechs seneste tilbud til seriøse gamere, og er kraftig oppgradert i forhold til tidligere spillmus selskapet har laget.

G9 er utstyrt med en lasersensor på hele 3 200 dpi (punkter per tomme), det er 1 200 mer enn på spillmusen G5. Sensoren registrer forandringer i bevegelse og underlag 1 000 ganger i sekundet. For å klare å gjøre nytte av all denne teknologien er musen koblet til pc-en via ledning, da trådløst rett og slett ikke holder mål.

For å være så presis som mulig, som om ikke 3 200 dpi og 1 000 registreringer i minuttet holder, takler musen akselerasjon på 20 G og en hastighet på 1,5 meter i sekundet. Det burde holde for selv de mest stressede spillsituasjoner.

I likhet med Logitechs G5, er G9 utstyrt med knapper for å justere sensitiviteten ”on the fly. Hvilken hastighet du har valgt vises på de tre LED-lysene på toppen av musen. Det er mulig å bytte mellom tre forskjellige hastigheter i maskinvaren på musen, mens den medfølgende programvaren lar deg stille inn enda et par hastighetsnivåer. Når du først har lagret oppsettet via programmet vil innstillingene lagres i musen, slik at de kan brukes på en hvilken som helst pc, uten behov for å installere programmet på nytt.

Justerbar vekt og utseende

En annen hendig funksjon er muligheten til å juster musehjulet etter behov, og å justere vekten på musen via de medfølgende loddene. Det er også mulig å fordele vekten slik du selv vil ha den, for eksempel topptung eller med mest vekt i bunn av musen.

Det vil ifølge Logitech også være mulig å bytte toppdekselet på musen, slik at du kan velge en form som passer dine preferanser, og det vil være mulig å kjøpe forskjellige dekseltyper etter hvert.

Anbefalt utsalgspris på Logitech G9 Laser Mouse er satt til 849 kroner, men flere norske nettbutikker vil selge den til langt under den prisen når den kommer i salg rundt månedskiftet august/september.

Les mer hos Logitech.

LES OGSÅ: Razer med tredje generasjon optisk

It Bransjen