Steve Jobs møter Obama

Steve Jobs møter Obama

En stor sjef møter en annen. For å prate om nye MacBook Air?

Torsdag hadde USAs president Barack Obama et personlig møte med Apple-sjef Steve Jobs i San Francisco, rapporterer Business Insider. Barack Obama er en kjent Mac-bruker, og et møte med Apple-sjefen vekker stor oppmerksomhet, særlig blant Apple-fansen.

- Kanskje presidenten håper at Jobs vil by på et rykende ferskt eksemplar av den nye, syltynne MacBook Air lansert på onsdag, skriver CBS News.

Eller kanskje Obama lurer på hvorfor Apple har ikke har oppdatert iWeb i iLife'11? Kanskje ikke. Ifølge San Francisco Chronicle skal Jobs og Obama ha diskutert "økonomi, innovasjon og teknologi".

Obama har vært på Vestkysten denne uken for å samle støtte til Demokratene i forbindelse med de såkalte mellomvalgene om kort tid, der Demokratene risikerer å miste flertallet de har i Senatet og Representantes hus.

Demokraten Jobs

Det er ikke første gang i år at Steve Jobs møter et statsoverhode. I juni hadde han den russiske presidenten Dmitry Medvedev på besøk i Cupertino, og han har tidligere hatt Bill Clinton på middagsbesøk.

Jobs og kona støtter det demokratiske partiet i USA, og har bidratt økonomisk til flere av partiets kampanjer. Apple-sjefen var i Oslo da Al Gore, tidligere visepresident under Bill Clinton, fikk Nobels Fredsspris for noen år siden i forbindelse med klimaforandringene. Og Al Gore har på sin side sittet i Apples styre.

Les om:

It Bransjen