Steve Jobs til Microsoft?

Steve Jobs til Microsoft?

Tre mystiske figurene på Vista-dvd-en har spunnet ryktene. Nå er Vista mysteriet avklart.

Et bilde av tre mennesker som ble oppdaget av en spansk blogger på Vista-dvd-er har utløst mange konspirasjonsteorier. Men sannheten er ikke så spennende som fantasien noen ganger vil ha det.

De tre er medarbeidere i Microsoft, opplyser selskapet. Ifølge Microsoft er det flere detaljer på dvd-ene som er der for å gjøre ulovlig kopiering vanskeligere, akkurat som pengesedler har ulike vanskelig reproduserbare detaljer.

LES OGSÅ: Sun-sjef avslørte Apple-hemmelighet

Bilde på dvd-en er ikke større enn en millimeter, og nesten ikke mulig å se med blotte øyet. Men den spanske bloggeren Kwisatz forstørret bilde og la den ut på bloggen sin. Dette førte til mange teorier rundt omkring, blant annet mente noen at en av de tre var Steve Jobs i Apple. For ikke lenge siden satt Apple-sjefen for første gang på veldig mange år sammen med Microsofts Bill Gates på samme scenen.

Men alle ryktene viser seg å være feil.

- Dette vil være en skuffelse for tilhengere av konspirasjonsteorier. Bilde er bare et av flere som er printet på dvd-en. De tre er ansatt i Microsofts antipirat-avdeling, skriver Nick White på bloggen sin.

Bildene finner du her .

Bloggen til Microsoft-mann Nick White finner du her.

LES OGSÅ: Gates og Jobs på samme scene

It Bransjen