Stor og fin dame slo Komplett

"Stor og fin" dame slo Komplett

Årets nettbutikk henvender seg ikke til nerdene. Den selger klær til store damer.

Posten har igjen kåret årets nettbutikk. I fjor og året før har Komplett.no gått av med seieren, men i år har en ganske annen nettbutikk tatt over plassen.

Storogfin.no spesialiserer seg på å selge klær til store damer, og er ifølge Posten årets beste butikk på nett. Juryen bestod av folk fra Posten, Ergogroup, TNS Gallup, Netlife Research og Tribal DDB.

LES OGSÅ: 63 prosent handlet på nett

Nettbutikken ble etablert av Silje Lærk i fjor. Lærk hadde lenge hatt problemer med å skaffe klær i sin noe store størrelse, og løsningen ble å starte sin egen klesbutikk.

- Dette er en nettbutikk som juryen mener er et godt eksempel på hvordan fremtidige nettbutikker bør innrette seg mot kundene sine, skrives det i juryens begrunnelse.

Komplett.no måtte i år finne seg i en sølvmedalje, og nettbutikken Pinkbubbles.no fikk bronsjen. Sistnevnte lover kundene at man kan "se bedre ut naken", og selger diverse kroppspleie-produkter.

LES OGSÅ: Skivebom for e-handel

Årets innovatørpris fikk Elefun.no. Butikken selger radiostyrt moro, og brukerne kommer med mye innspill. Nettbutikken skal ifølge Posten nærmest grense til et nettsamfunn.

Hver femte krone vi handler for i Norge går nå gjennom nettet, og Posten tror dette bare vil øke.

- Veksten i netthandelen vil fortsette vil fortsette, og flere vil velge netthandel fremfor andre innkjøpsformer, sier konserndirektør Arne Bjørndahl i Posten i en pressemelding.

LES OGSÅ: Norges ivrigste netthandlere

Slik ser årets resultater ut:

Årets nettbutikk:

1. Storogfin.no

2. Komplett.no

3. Pinkbubbles.no

Årets nykommer:

1. Bleieboden.no

2. Shoporama.no

3. Igroshage.no

Årets innovatør:

1. Elefun.no

2. Storogfin.no

3. Nettflis.no

Les om:

It Bransjen