Strengere krav til EMC-partnerne

Strengere krav til EMC-partnerne

I januar må EMCs toppartnere sertifisere seg på nytt for å beholde Premier- og Signature-statusen.

EMC annonserte nylig en rekke endringer i sitt partnerprogram som vil tre i kraft neste år.

Fra og med 1. januar vil Premier- og Signature-nivåene i Velocity-programmet være direkte knyttet til selskapets nye Velocity Specialities.

De fire spesialiseringene Consolidate, Advanced Consolidate, Backup and Recovery, og Governance and Archive vil bli introdusert i januar. Flere spesialiseringer, deriblant en egen RSA-spesialisering, komme etterhvert.

Belønner innsats

I det nye programmet krever EMC at partnere må oppnå minst en spesialisernig for å oppnå Premier-status, mens Signature- og Signature Solution Centre-partnere må spesialisere seg innen flere områder.

EMC har også annonsert at de vil lansere et nytt Affiliate-nivå som er ment å gjøre det enklere for volumpartnere å komme seg inn i Velocity-programmet.

I en pressemelding sier Nicolas Leblanc, EMCs kanaldirektør og ansvarlig for mellommarkedet i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA), at målet er å belønne innsats, suksess og lojalitet til EMC.

- For de partnerne som velger å spesialisere seg for å differensiere seg og kunne fungere rådgiver til bedrifter med private cloud-installasjoner tilbyr vi nå mer insentiver enn noensinne.

It Bransjen