Strippestang for Wii

Strippestang for Wii

Dette er ikke noe for unga.

Nintendo har hatt stor suksess med Wii, og nå vil firmaet Peekaboo ta hjemmeunderholdningen et skritt videre, ifølge en blogg på MTV.

Peekaboo Pole Dancing ser etter en partner for å realisere ideen om virtuell strippestang. Det handler visst om trim..

Firmaet har tidligere hatt suksess med " Carmen Electra"-modellen av sin strippestang og spesialiserer seg på mobile slike, eh.. redskaper. Her et et utdrag fra svaret bloggeren Tracey John fikk fra Simon Kay, en representant for Peekaboo, på spørsmål om Wii-ideen.

"Peekaboo skal handle om moro og trening for en ny generasjon. Peekaboo vil gjøre de treningsmessige fordelene ved aerobic-dansing med stang tilgjengelige for millioner av Wii-brukere. Målet er å oppfordre menn og kvinner i alle aldre, størrelser og fasonger til ha det gøy, stramme opp kroppen og brenne kalorier mens de danser med stangen vår. Vi vil gjøre det samme for dansing med strippestang som "Guitar Hero" har gjort for rock n roll!".

Stor interesse

Det foreligger lite informasjon om hvordan produktet kommer til å se ut og virke til slutt, men selskapet skal være i samtaler med utviklere og utgivere. Interessen fra "A-kjendiser" som vil promotere produktet skal være stor, ifølge firmaet selv . Kay antyder også at Peekaboo ser etter partnere for, av alle ting, et dansespill for mobiltelefoner?

Hvordan det skal se ut er ikke godt å si, men strippestang-ideen setter utvilsomt den familievennlige Wii-profilen i et nytt perspektiv..

Les om:

It Bransjen