Svensk nettbutikk åpner i Norge

Svensk nettbutikk åpner i Norge

Komplett får konkurranse av svenske Dustin home.

Dustin home heter nykommeren som skal ta opp konkurransen med nettbutikker som Komplett, MPX og Netshop. Dustin er et svensk selskap som har eksistert i 25 år. Selskapet beskriver seg selv som Nordens ledende e-handelsbedrift.

I 2007 inntok de det danske markedet, og nå står altså Norge for tur.

- Vår etablering i Norge er et viktigt steg for oss. Takket være denne kan vi nå utnytte vår organisasjon mer effektivt og vi kan dermed gi våre kunder i Danmark, Norge og Sverige enda flere gode tilbud, sier Per Eriksson, administrerende direktør og konsernsjef på Dustin, i en pressemelding.

Fokus på hjemmebygde pc-er

Dustinhome.no er bygd på samme måte som den svenske og danske nettsiden. Selskapet har dessuten bygd opp en organisasjon innen salg, markedsføring og kundesupport for å bistå det norske markedet.

- Produktutvalget er tilpasset den lokal etterspørselen, vi ser for eksempel et stort sug etter pc-er der kunden velger komponenter selv, forteller Per Eriksson.

Komplett er i dag den største nettbutikken i Norge. Sandefjord-selskapet har visst at svenskene skulle innta Norge en stund. Komplett-sjef Ole Vinje sier til Computerworld at han tror det først og fremst er de mindre aktørene som vil merke den nye konkurransen.

Les om:

It Bransjen