Svensk nettsatsing på hvitevarer

Svensk nettsatsing på hvitevarer

Svenske tretti.se slenger seg inn i kampen om hvitevarekundene, akkurat i tide før julehandelen.

Den svenske forhanderen Tretti.se, som spesialiserer seg på salg av hvitevarer, ønsker en fot innenfor det norske markedet. Dermed lanseres nå Tretti.no, en nettbutikk som foreløpig vil fokusere på husholdningsapparater og elektronikk for egenpleie, i tillegg til hjem og fritid.

- Interessant marked

- Vi er inne i en fase med ekspasjon. Norge er et interessant marked, som logistisk og sortimentsmessig ligger nært det svenske markedet, forteller Trettis administrerende direktør Paul Fischbein til IT-Bransjen.no.

Salget av de større hvitevarene vil først komme i gang i første kvartal av 2011. Nettbutikken ønsker nemlig å nå julegaverushet, og skynder seg derfor først med mindre produkter som gjør seg under juletreet.

- Vi innleder med husholdningsapparater og mindre produkter for å komme raskt i gang, sier Fischbein.

Noen storstillt markedsføringskampanje blir det ikke i Norge i første omgang, og foreløpig satser bedriften på nettet for å nå ut til kundene.

- Det vil bli mer markedsføring på sikt, men ikke før hele sortimentet og all logistikken er på plass, forteller Fischbein.

Ingen it-produkter

Selskapet holder seg til sin satsing på hvitevarer, og har ingen planer om å starte salg av it-produkter.

Selskapet har også tidligere tatt steget utenfor egne grenser, og startet i fjor en satsing i Danmark. Den er Fischbein så langt fornøyd med.

- Vi har fått alt på plass, og alt fungerer. Vi er ganske fornøyde, selv om det danske markedet er tøffere enn i Sverige og Danmark, forteller han.

Flere om beinet

Svenskene tar dermed opp kampen med blant annet Delius.no, en av Komplett-gründer Eric Sandtrøs siste nettsatsinger.

Les også: Komplett-gründer starter nettbutikk

Les om:

It Bransjen