Svenske Dustin på bedriftsjakt

Svenske Dustin på bedriftsjakt

Nettbutikken Dustin satser på bedriftskundene og vil ansette 40 nye folk for å betjene det norske markedet.

I dag åpner Dustin egen nettbutikk rettet mot bedriftsmarkedet under domenet Dustin.no. I september i fjor lanserte de Dustinhome.no for konsumentene, mens det nå altså er på jakt etter bedriftskundene.

I samband med at Dustin home ble lansert i Norge har selskapet bygd opp en organisasjon innen salg, markedsføring og kundesupport for å bistå det norske markedet. Etableringen i Norge vil bety at Dustin også åpner kontor i Oslo, og Dustin forventer å ansette rundt 40 personer i løpet av det kommende halvåret som skal jobbe med den norske virksomheten .

- Vi legger lista høyt og regner med å ha en omsetning på minst 350 millioner kroner innen et år, sier administrerende direktør Per Eriksson i en pressemelding.

De satser på å tilby et bredt spekter av datamaskiner, skrivere og andre elektroniske produkter fra kjente varemerker til konkurransedyktige priser. I tillegg vil de også tilby bedriftene å konfigurere utstyret før det leveres. Konfigurering kan omfatte tjenester som montering av ekstra komponenter, imagelasting, funksjonstest, tyverimerking, inventarmerking, håndtering av vedlikeholds- og supportavtaler.

Les om:

It Bransjen