Tech Data er HPs favoritt

Tech Data er HPs favoritt

Under HP Tid ble Tech Data kåret til årets HP-distributør

På fredag delte HP ut sine årlige partnerpriser ved en seremoni på It Fornebu. Arrangementet samlet cirka 700 partnere og sluttkunder og totalt ble det utdelt fire priser. Tech Data ble ifølge en pressemelding tildelt prisen «Årets distributør 2009».

- Tech Data Norge er meget stolte over å få denne utmerkelsen, som viser at vår langsiktige satsning og investering i samarbeidet med HP gir resultater. Hovedårsakene til dette er at vi har de beste folkene med høyest kunnskap om HPs produkter og løsninger kombinert med Nordens desidert beste varetilgjengelighet. Samtidig er det en inspirasjon til å gjøre en enda bedre jobb overfor våre kunder i tiden fremover, sier Tech Datas norgessjef Øyvind Sæther.

Kriteriene som vurderes og ligger til grunn for prisen, er HPs andel av distributørens forretning, vekst i omsetningen av HPs produkter, sertifiseringer, totalomsetning av HPs produkter og en kvalitativ vurdering.

- Tech Data har gjennom året gjort en meget solid salgsinnsats på HP, samt vist høy lojalitet og satsning på tvers av HPs produktportefølje. Vi gleder oss til å fortsette den videre veksten sammen med Tech Data i 2010, sier Marius Nysæter, salgsdirektør i HP Norge.

Les om:

It Bransjen