Tech Data med Hitachi-avtale

Tech Data med Hitachi-avtale

Tech Data skal distribuere eksterne og interne harddisker fra Hitachi GST.

Hitachi GST har inngått en avtale med Tech Data rundt distribusjon av produsentens eksterne og interne harddisker i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Blant produktene som omfattes av avtalen er Hitachis produktserier Travelstar, Deskstar, Ultrastar og Cinemastar.

- Dette er et veldig spennende tidspunkt for å inngå en avtale med en breddedistributør som Tech Data. Etterspørselen etter harddisker og eksterne lagringsløsninger fortsetter å vokse blant kundene våre, it-sektoren og bedrifter, sier Nick Kyriacou, salgsdirektør for EMEA i Hitachi GST, til britiske V3.

- Denne avtalen gjør det mulig for oss å ta tak i de vekstmulighetene på markeder på tvers av EMEA, og sikrer at vi kan gi den European salgskanalen tilgang på en bred løsningsportefølje for å imøtekomme disse behovene, sier han.

Janis Kemers, direktør for Tech Data International, sier på sin side at avtalen bidrar til å vesentlig styrke og utvide distributørens portefølje.

- Tech Data gleder seg over partneravtalen med Hitachi GST, som er en av verdens største harddiskprodusenter og som har et rykte for kvalitet og pålitelighet. De tilbyr et produktportefølje som dekker et bredt spekter av markeder fra bærbare til stasjonære pc-er og datasentre, sier han

It Bransjen