Telenor sliter med omdømmet

Telenor sliter med omdømmet

Ikke mange selskaper i Norge har dårligere omdømme enn Telenor, men selskapet er likevel fornøyd med en kraftig forbedring.

I den nye utgaven av Synnovate MMIs årlige omdømme-undersøkelse blir Telenor slaktet. Selskapet havner på sjetteplass av de som har dårligst rykte. Dermed har det norske folket et dårligere inntrykk av Telenor enn av NSB, som har fått mye negativt omtale i det siste.

Også blant de ti med dårligst inntrykk er Tele2, som ligger på åttende plass, på den negative listen.

- Dete vil vi på ingen måte glemme at vi står blant de minst litke i Norge, men vi ser også på at vi har en kraftig forbedring på listen over mest likte selskaper. I fjor var vi på plass 44, nå er vi på plass 20, sier Atle Lessum, informasjonssjef i Telenor.

På den positive listen over selskaper som er mest likt stiger selskapet 11 prosentpoeng, noe som gir Telenor tredje plassen av de mest stigende selskapene i omdømmerapporten. Lessum mener at Telenor bevist har jobbet med å gjøre en bedre jobb for sine kunder.

- VI vet at de fleste er opptatt av sin egen opplevelse, som pris, service og hastighet. Det prøver vi å jobbe med. Vi ser en klar trend hvor Telenor er på vei opp. Selv om det ikke er bra å stå såpass høyt blant de minst likte selskaper, tror jeg vi er på rett xvei, sier Lessum.

It- og telebransjen er ikke representert blant de ti selskapene med best totalinntrykk. På topp ligger TV2, som gir 76 prosent av respondentene et godt inntrykk. Deretter følger Coop, Ikea, NRK og Nidar.

Men 24 prosent synes altså Telenor har et dårlig rykte, ifølge Synovate MMI.

Les mer på E24.

Les om:

It Bransjen