Tenker strategi med The Gathering

Tenker strategi med The Gathering

Siba håper en midlertidig butikk under The Gathering vil lokke forbrukerne.

I fem dager fremover samler nærmere 5000 deltagere seg under lan-festen i Vikingskipet på Hamar. Siba benytter anledningen til å holde en stor stand med egen butikk.

Liten aktør

Siba er sponsor for arrangementet og har satt opp en midlertidig butikk på 100 kvadratmeter.

- The Gathering er en fantastisk digital festival som hvert år samler tusenvis av nordmenn med samme interesse. Å være sponsor for The Gathering passer utmerket inn i vår strategi, sier Victor Bengtsson, norgessjef for Siba i en pressemelding.

Butikkens strategi er å nå ut til forbrukerne med lavere priser og bedre service enn konkurrentene. De håper at kundene vil få unntrykk av dette når

- Når man ikke blant de største aktørene, hjelper det å være litt ekstra kreativ. The Gathering betyr at man møter kundene der de befinner seg. Vi ser frem til å delta på en fest uten like, sier Bengtsson.

Spillfantaster

Sibas sortiment består av datamaskiner og datautstyr, men de er vel så kjent for tv-er og mobiltelefoner.

- Vi i Siba liker også gaming og våre største spillfantaster kommer til å delta på The Gathering, påstår Bengtsson i pressemeldingen.

Siba har også invitert med flere av sine leverandører for at de skal demonstere sine produkter.

Teknisk hjelp

Når butikken skulle velge ut produkter til butikken gikk de for praktiske ting som gamerne kan få behov for underveis.

- I Siba-butikken kan deltagerne få teknisk hjelp med sitt datautstyr, som for eksempel hvis en komponent har sluttet å fungere, eller om noen ønsker å få litt mer ytelse ut av sin pc, sier Linus Sundin, butikksjef for Siba på Alnabru.

I tillegg til datautstyr har de også tatt med seg massasjedyner, luftmadrasser og elektriske tannbørster.

- Disse tingene bidrar til å gjøre den fem dagers lange festen enda bedre, mener Sundin som selv vil være tilstede under arrangementet.

Les om:

It Bransjen