Trådløs-sniffer på magen

Trådløs-sniffer på magen

Her er alle ekte nerders våte drøm av en t-skjorte!

Denne t-skjorta "lukter" trådløse nettverk. Bare kle den på, og straks du er i nærheten av et trådløsnett begynner "treet " midt på plagget å blinke. Riktignok har ikke t-skjorta god nok nese til å kjenne forskjell på stengte og åpne nettverk, men som innledende trådløs-sniffer gjør den avgjort nytten.

WiFi Detector Shirt har streker på midten, akkurat som indikatoren på din mobile trådløsdings, som lyser opp og viser styrken på forbindelsen. T-skjorta kan finne vanlige nettverk på frekvensene IEEE 802.11b eller 802.11g, skriver Computerworld.dk.

Wi-Fi Detector Shirt virker ved at man plasserer tre AAA-batterier i en skjult lomme i plagget. Batteriene skal selvsagt ut når t-kjorta skal vaskes. ThinkGeek.com fører plagget, i den trygge ikke-fargen svart, som kan kjøpes for den nette sum av 30 dollar, rundt 180 kroner.

Ikke på flyplassen!

Oslo lufthavn eller andre flyplasser er kanskje ikke de rette stedene å imponere med det selvlysende plagget.

En 19-årig jente fra USA ble nylig arrestert da hun troppet opp i Logan Airport i Boston iført en slik t-skjorte med blinkende dioder. De flyplassansatte synes det lignet en bombe og tok ingen sjanser..

Ifølge Nydailynews.com skal jenta være glad for at hun er i live. Eneste grunn til at betjentene ikke trykket på avtrekkeren var at hun fulgte politiets instruksjoner til punkt og prikke. Jenta skulle for øvrig bare treffe noen hun kjente på flyplassen.

Snakk om plagg.

It Bransjen