Trådløs spillmus

Trådløs spillmus

Microsoft lanserte i dag sin siste utgave i spillmusserien Sidewinder. X8 benytter blant annet Bluetrack og den er trådløs.

(PC World, Seattle) Sidewinder er Microsofts serie med maskinvare rettet spesielt mot spillmarkedet. Det er kommet flere produkter i serien, men annonseringen av X8 er kanskje den mest spennende på lang tid.

Trådløs

En av de mer spesielle tingene med X8 er at den er trådløs. Spillmarkedet er det markedet som lengst har motstått overgangen fra kablede til trådløse produkter.

Grunnen til dette er at man har ment at det rett og slett ikke er god nok kommunikasjon over den trådløse forbindelsen mellom musen og maskinen. Dette mener Microsoft nå å ha løst i X8.

Microsoft har også valgt å integrere sin siste teknologi Bluetrack i denne musen. Denne teknologien gir langt bedre syring av musen og ikke minst at den vil virke på nesten alle mulig slags overflater.

Egen ladestasjon

X8 bruker et oppladbart AA batteri. Musen leveren med en egen ladestasjon som gjør at du kan fortsette å spille selv om musen lades. Når batteriet et ladet holder det til 30 timer kontinuerlig spilling.

Ladestasjonen kobles til musen ved hjelp av en magnetisert kontakt og du vil bruke rundt 3 timer på å lade musen helt opp mens du fortsetter å spille.

For de som nå tenker på å løpe til butikken, er det bare å slappe av. Sidewinder X8 kommer ikke på markedet før i februar 2009

It Bransjen