Ultrapatriotisk mp3-spiller

Ultrapatriotisk mp3-spiller

Fordi det ikke lenger er nok med amerikansk flagg på bilen og geværstativ i bakruta.

Det er kanskje ille å anklage amerikanere for å være litt i overkant patriotiske, med tanke på at vi nettopp har feiret 17. mai her til lands. Selv om vi er blant de som tar mest av på nasjonaldagen, er vi ikke kommet dit hen at vi lager noe på linje med Zvue Spirit.

Zvue Spirit er nemlig en mp3-spiller som vi antar kan bli en slager i store deler av USA. Den lille dingsen er kledd i det amerikanske flagget, og har et tastatur formet som en hvit stjerne, også hentet fra det amerikanske flagget. Innpakningen spiller på nasjonalfølelsen, med et bilde som kunne vært hentet rett ut av filmer som Independence Day eller Armageddon.

I tillegg er spilleren fullstappet med sanger som nok både kan vekke til live nasjonalfølelsen og lure frem et smil eller to. Fullstappet er kanskje å dra den litt langt, det er nemlig ikke snakk om mer enn 15 sanger, men med tanke på at spilleren kun er utstyrt med 1 gigabyte lagringsplass er det nok til å legge beslag på en god slump av plassen.

Zvue-spilleren er blant annet forhåndslastet med sanger som Back in the U.S.A med Chuck Berry, Sweet Home Alabama og Free Bird med Lynyrd Skynyrd, og Fly Like an Eagle med The Neville Brothers. Dessverre er ikke Bruce Springsteens Born in the U.S.A med.

Spilleren veier knappe 28 gram, er utstyrt med 1-tommers OLED-skjerm, en gigabyte lagringsplass og kan spille mp3, wma og wav-filer. Med i pakken får du hvite holdetelefoner, et ekstra gummietui til spilleren og det du trenger av kabler. Prisen er satt til 36 dollar, eller like under 200 norske kroner.

Nå får vi bare håpe noen her til lands gjør noe tilsvarende, og lager en spiller med sanger som Mellom bakkar og berg, Mot i bryste, vett i pannen og Ja vi elsker. Fortrinnsvis i tide til neste års 17. mai-feiring.

Les mer om Zvue Spirit på produsentens nettside.

It Bransjen