Utsolgt, utsolgt, utsolgt

Utsolgt, utsolgt, utsolgt

Playstation 4 lanseres i Norge fredag, men det blir nesten umulig å kjøpe en.

På fredag 29. november lanseres Sony Playstation 4 i Norge, men dersom du ikke har forhåndsbestilt kan det nok hende du må vente til godt over nyttår.

Den store konkurrenten i konsoll-krigen, Microsofts Xbox One, har forresten fortsatt ingen bekreftet lanseringsdato i Norge.

På venteliste

Aksel Pleyn i Spaceworld Megastore i Oslo bekrefter at de nye konsollene er ankommet, og er i ferd med å klargjøres for lansering. Dessverre går samtlige til å dekke forhåndsbestilling.

- VI har nok konsoller til de som har forhåndsbestilt, men ikke til løssalg, forteller Pleyn, og legger til at det også er flere som står på venteliste for neste leveranse.

Butikken forventer en ny batch maskiner tidlig i desember, men Pleyn bekrefter at også de går til å dekke kunder som har satt seg på venteliste.

- Januar er nok beste bet for de som ikke har forhåndsbestilt, forteller han.

Løssalg hos Elkjøp

Hos Elkjøp, som tross alt er en av Norges største aktører og som derfor sannsynligvis mottar flest av de nye maskinene, så er det faktisk en mulighet for å skaffe seg en ny PS4 allerede fredag morgen, men da gjelder det å være tidlig ute.

Selskapet bestemte seg nemlig for å avslutte forhåndsbestilling fordi de gjerne ville ha noen konsoller til salg i butikkene også.

- Alle Elkjøps varehus vil ha konsoller til lanseringen fredag. Imidlertidig vil vi dessverre ikke kunne møte den forventede etterspørselen. De av våre kunder som ønsker seg Playstation 4 bør stå opp tidlig og stille seg i kø ved en av våre butikker, anbefaler Andreas Niss, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Men selv om du står opp før hanen galer eller tar nattesøvnen i sovepose utenfor den lokale Elkjøp-butikken er det slett ingen garanti for at du får med deg en ny PS4 hjem.

- Vi forventer å være utsolgt innen kort tid, påpeker Niss.

De som har forhåndsbestilt vil selvsagt motta sine konsoller til avtalt tid.

Les om:

It Bransjen