Vaskbar mus fra Belkin

Vaskbar mus fra Belkin

Enda en mus for hypokonderne, denne gangen en vaskbar og vanntett variant.

I går skrev vi om den bakteriedrepende musen fra Iogear, en mus som burde passe perfekt for datainteresserte hypokondere. Nå kommer meldingen om at Belkin også har samme gruppen i tankene.

LES OGSÅ: Hypokondermus fra Iogear

Deres nye Washable Mouse, eller vaskbar mus på norsk, kan du trygt hive under springen med jevne mellomrom, sånn for å bli kvitt alle de skumle bakteriene som samler seg i løpet av dagen. Eller kanskje du rett og slett bare har sølt litt cola på den? Intet problem. Under springen, på med såpe og vask i vei.

Rent bortsett fra å være potensielt sykdomsfri og vaskbar, er musen også greit utstyrt på den tekniske siden.

Den optiske føleren er på hele 1 200 dpi, noe som burde gjøre musen svært nøyaktig. Den høye oppløsningen gjør det også mulig å bruke musen på de fleste typer overflater, som stoff, treverk og metall. Såpass høy oppløsning burde også gjøre at musen kan fungere greit til spillbruk.

For å unngå vannlekkasje inn i musens indre via rullehjulet er musen utstyrt med en vanntett rulleflate. Den lar deg scrolle opp og ned, og side til side. Musen kobles til datamaskinen via usb.

Belkin Washable Mouse legges ut for salg i USA i løpet av august, med lansering i resten av verden i løpet av høsten. Prisen er satt til 30 amerikanske dollar.

LES OGSÅ: Bakterier myldrer på skrivebordet

It Bransjen