Veeam endrer Propartner-programmet

Veeam endrer Propartner-programmet

En rekke endringer i EMEA skal øke lønnsomhet og verdiskaping for selskapet og deres partnere.

Veeam Software, som blant annet leverer backup-løsninger for virtuelle maskiner og nettsky, har nylig lansert en rekke endringer i sitt Propartner-program.

- Veeam har en kanalbasert forretningsmodell, og vi erkjenner at suksessen til våre Propartners virker direkte inn på suksessen vår totalt sett, sier Gilles Pommier, viseadministrerende direktør for EMEA-kanalen i Veeam Software i en pressemelding om lanseringen.

Han sier videre at han mener de nye programendringene vil skape et sterkere og mer handlekraftig kanalfellesskap.

Her er de viktigste endringene

  • Forbedret avtaleregistrering, med flere fordeler for Silver, Gold og Platinum Propartners for høyere differensiering ved salg til ny kunde og ved salg av Veeam Backup & Replication Enterprise Plus-utgaven.
  • Nytt Veeam Certified Engineer (VMCE)-program tilgjengelig både for sluttbrukere og partnere. I dette ligger det at det vil bli gitt klasseromsopplæring ved Veeams autoriserte utdanningssentre (VMAEC) i EMEA-regionen. her skal Veeam og deres partnere utdanne og sertifisere teknikere som Veeam Certified Engineers (VMCE). Det gjelder både partnerne og sluttbrukerne.
  • VMCE-sertifiseringer er nå et krav for Gold og Platinum Propartners, og sterkt anbefalt for Silver Propartners. Hensikten er sikre leverering av profesjonelle tjenester av høy kvalitet.
  • Alliances Program gir nå flere fordeler for Veeam ProPartners. Felles løsninger med VMware, Microsoft, HP og Cisco, i tilleg til en rekke andre globale alliansepartnere, som vil bli annonsert i 2014, skal bidra til å generere nytt. forretningspotensial.
  • Veeam Cloud Provider (VCP)-programmet er også endret, og utleievirksomheten via Veeam VCP-programmet, som forøvrig vokste med 280 prosent i 2013 ifølge Veeam, kommer fortsatt til å være et viktig fokus for Veeam-veksten i år.

- Mens vi stadig tilbyr den beste beskyttelsen for det moderne datasenteret, bestreber vi oss også på å forbedre og styrke partneropplæringen vår, verdiskapningen og lønnsomheten samt den integrerte markedsføringsstøtten, avslutter Pommier.

Detaljer og mer informasjon om Propartner-programmet finner du her .

Les om:

It Bransjen