Vesten som skyter deg

Vesten som skyter deg

Hvis du ikke synes dagens spill er særlig realistiske, bør vesten som gir deg følelsen av å bli skutt og knivstukket være noe for deg.

Den amerikanske kirurgen Mark Ombrellaro har utviklet en vest som gjør det mulig å kjenne på kroppen hvordan det er å bli slaktet i Halo 3 eller et annet heftig voldsspill, melder Yahoo. Vesten, som har fått navnet 3rd Space, kommer på markedet i november, og skal selges sammen med krigsspillet Call of Duty. Prisen blir 189 dollar, eller knappe tusenlappen med dagens kurs.

- I utgangspunktet skulle vesten være et medisinsk hjelpemiddel som skulle gjøre det mulig å foreta medisinske undersøkelser over nettet, sier Ombrellaro.

En oppfølger til vesten er allerede på gang, skal vi tro skaperen. Den neste vesten skal kunne kjenne G-krefter og sentrifugalkrefter, noe som vil passe spesielt bra til fly- og bilspill.

Her kan du se en video som demonstrerer vesten.

Den medisinske varianten er mer sofistikert, og gjør det mulig for leger undersøke pasienter via datamaskinen, og få tilbakemelding om hva pasienten føler.

LES OGSÅ: Pc går på ku

Les om:

It Bransjen